Drömfiskeservice

Service nära vattnet

Drömfiskeservice
Foto: Niclas Vestefjell "Fiske - Funäsfjällen"

För en fiskeentusiast har Jämtland Härjedalen många fördelar, geografiskt ligger Jämtland Härjedalen bra till för de flesta, fisketillgången är god, de strömmande vattnen är berömda och fisketraditionerna är lika djupa som de milsvida skogar som omfamnar den bördiga och vackra Storsjöbygden. 

loading image

Getting new items..


Drömfiske 

Inom datum
Sortera resultat

Rörvattnets FiskeCamp

Öppet alla dagar, kanoter och båtar - även med motorer att hyra, uppställning för husvagnar/husbilar, vedeldad badtunna/sauna att hyra, put & take fiske, fiskekort och maggot/mask kan du såklart också köpa hos oss. Campingstugor med dusch/WC i servicebyggnad. Fyra 4-bäddsstugor med minikök, TV och köksutrustning. En 6-bäddsstuga. 30 husvagnsplatser med el. Vackert belägen vid sjön Rörvattnet. Bra sommar och vinterfiske. Skoterleder till ett 30-tal vatten. Jaktkort på statens mark.

Fiske
Camping
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Artic Cat sponsrar Drömfiske

Artic Cat sponsrar Drömfiske. Artic Cat sponsrar Drömfiske.Artic Cat sponsrar Drömfiske. Artic Cat sponsrar Drömfiske. Artic Cat sponsrar Drömfiske. Artic Cat sponsrar Drömfiske.

2018-03-01
2018-12-31
Tags: dromfiske, dromfiskearea, dromfiskeservice

Jormvattnets Fiskecamp -Infopoint

Jormvattnets Fiskecamp ligger vid Jormsjön i Jormvattnet längs Vildmarksvägen, som leder till Stekenjokk och är en populär resväg för turister från hela Europa. Fantastisk utsikt över bland andra Jormliklumpen, Storklumpen, Tvärlidklumpen, Raudekfjället och Jormlifjället. Campingen har 29 bäddar fördelade på 7 stugor, 19 platser med el för husvagnar och husbilar samt tältplatser. På campingen finns följande service: samlingslokal med kök, servicebyggnader med kök och frysbox tvättstuga med torkrum, wc, dusch och bastu. Fiskrenseri med fiskrök, uteplats med grill och båtar med motor för uthyrning. Reception med kioskvaror, fiskeutrustning och hemslöjd med mera. Återförsäljare av småviltskort på renbetesfjället, arrangerar småviltsjakt på andra marker. Vi hjälper också till med att ordna guidade fisketurer. Vi är även Infopoint där vi kan lämna lite tips och information om närområdet, frostviken. Det finns flera fina vandringsleder som för dig upp på fjället, där du kan beskåda faunan eller stanna och rasta i någon stuga eller vindskydd. Fiskecampen ligger alldeles intill en skoterled som för dig ut på ett cirka 90 mil ledsystem i fantastiska Frostviksfjällen. Fisket är ju naturligtvis det primära och tack vare att fiskevårdsområdet bedriver ett aktivt och omfattande fiskevårdsarbete, kan vi erbjuda fina fiskeupplevelser här i Jorm. Ingår i Frostvikens gemensamma fiskekort.

Fiske
Guidade turer
Jakt
Skoter
Fiskecamper
2018-01-02
2019-01-01
Tags: dromfiske, dromfiskeservice, vildmarksvagen, frostvikenkortet

Klövsjö Vemdalen Äventyr och Konferens - Drömfiske

Klövsjö Vemdalen Äventyr och konferens erbjuder ett brett sortiment av aktiviteter. Företaget arbetar i hela området för destination Vemdalen. Planerar du en konferens, kurs, kick off eller en resa med fiskeinslag kontakta Klövsjö Vemdalen Äventyr och Konferens. Exempel på vårt utbud för den fiskeintresserade: Exklusivt fiske med samisk guide: Dessa vatten är normalt reserverade för samebyns medlemmar, men här har du en chans till exklusivt röding- och öringfiske i dessa fantastiska fjällvatten, sex km från närmaste väg. Flugfiske-äventyr: Området erbjuder spännande fiske i lättillgängliga sjöar, tjärnar och vattendrag. Allt vackert inbäddat i skog, vildmark och fjällnatur. Vår guide ger dig värdefull hjälp och råd för en lyckad fiskedag. Trolling-äventyr: Vår fiskeguide tar dig med på oförglömliga 1,5 dagars trolling på sjön Klövsjö. Här kan du fånga storgäddor upp till 10 kg, men även ha chans på röding, sik, harr och abborre. Klövsjö Vemdalen Äventyr och konferens erbjuder ett brett sortiment av aktiviteter. Företaget arbetar i hela området för destination Vemdalen. Planerar du en konferens, kurs, kick off eller en resa, kontakta oss. Våra program är något extra som kommer att ge er något att minnas som en färgklick i livet och ge er inspiration för framtiden. Vi fixar allt som ni vill att vi ska fixa åt er, resan tur och retur, boendet, konferensen och upplevelsen, så att ni har möjligheten att njuta av er vistelse hos oss. Genom ett unikt samarbete mellan områdets olika aktörer har vi nöjet att erbjuda er ett fantastiskt brett utbud som vi hoppas ska tilltala er liten som stor. Övriga aktiviteter: sommartid bland annat 4-hjulingssafari, klippklättring, ridning, cykeläventyr, kanotsafari, björnsafari, fiske, guidade fjällvandringar, guidade turer för olika vilda djur och fiske. Vintertid: hundspann, skoterturer, vesselturer, ridning m.m. Företaget har också uthyrning av utrustning för fjälläventyr, cyklar, kanoter och båtar. Arrangemang och äventyr för privatpersoner, grupper och företag.

Fiske
Guidade turer
Hundspann
Skoter
2018-05-01
2018-10-31
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Gäddede camping och InfoPoint

Gäddede camping ligger centralt i Gäddede längs Vildmarksvägen. Åretrunt öppen camping med både större och mindre stugor för självhushåll. Även ett antal enklare stugor för sommaruthyrning. Uppställningsplatser för husvagn/bil. Tempererat utomhusbad, minigolf med mera. Campingen har grillkök och InfoPoint där du får information om närområdet, Frostviken Gäddede är vackert inbäddat bland de Jämtländska Frostviksfjällen och här kan man bo och trivas i en natt, en vecka, morgon som kväll, vår sommar höst och vinter. Här finns allt från fysiskt krävande aktiviteter, spänning, naturupplevelser och inte minst viktigt återhämtning efter ett krävande arbete. Årstiden spelar ingen roll, något just för dig finns alltid att hitta. Vädret kan sätta begränsningar särskilt på vintern men när du minst anar det så slår vädret om och några timmar eller någon dags väntan kommer inte att spela någon roll för dig.

Bad
Övrig service
Bo
Stugor
Camping
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice, vildmarksvagen

Ammeråns Fiskecamp

Vår vision och målsättning är att erbjuda rekreation och upplevelser utöver det vanliga. Att de kunder som valt oss en gång, lämnar oss glada och nöjda. Inte för att få resa iväg, utan för glädjen att få återvända, för ivern att berätta för vänner och bekanta om den storslagna naturen, de orörda älvarna, och upplevelser utöver det vanliga. Våra guider har en mycket god lokalkännedom och vi ordnar skräddarsydda paket med guide, boende, mat mm. Erbjuder också en del aktiviteter, ex Forsränning i Ammerån! Mer information på Drömfiske

Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: bo, dromfiske, dromfiskeservice, fiske, fiskecamp,

Färsåns Fritids och fiskecamp

Vår camp hittar du på en gård 10 km väster om Ammer, 300 m från de fantastiska fiskevattnen i Ammerån. Vi har 6 stugor med 2-6 bäddar. Möjligheter till matlagning i alla stugor. Vissa stugor är utrustade med dusch och toalett, resten använder gemensam dusch och toalett. I alla stugorna finns full utrustning för självhushållning. En del stugor har kamin eller öppen spis. Är det något Ni saknar försöker vi tillgodose Era önskemål. Hos oss har Du har nära till alla bra sträckor som finns i nedre delen av Ammerån, från Överammer och ner till Indalsälven. Vi håller väl reda på hur fisket förändras under säsongen. Vi känner omgivningarna och kan ge tips om naturen och vad som händer i trakten. Välkommen!

Fiske
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Fahlströms Fiske

Fahlströms Fiske erbjuder boende, uthyrning av båtar och fiskeutrustning, försäljning av bland annat fiskeredskap samt information om fisket i området. Pimpelflugor i många, häftiga färger. En av våra stugor är belägna mitt i byn, 100 m från Valsjön, där våra båtar ligger. Den andra stugan ligger 7 km från byn efter vägen mot Vinklumpen och nära till tjärnar. - STUGA 1, 4-bäddar + 2 med kök, wc, dusch. - STUGA 2, 4-bäddar + 2 med enklare standard, vedspis, kylskåp, tc.

Fiske
Övrig service
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Valsjöbyn Flottargården stugboende

Flottargården är belägen 2 km väster om Valsjöbyn efter väg 340 "Fiskevägen" mot Norge invid stranden av den välkända rödingsjön Rengen. Vi erbjuder boende i moderna strandnära stugor och ett varierande sportfiske i ett naturskönt område med ett antal stora sjöar flera strömmande vatten och många tjärnar som ingår i Hotagenkortet. Båtar finns att hyra båt i sjön Rengen, Linder 440 för tre personer med motor. Flytvästar ingår. Djupkarta över Rengen finns i stugan. Fiskevårdsområdet har båtar för uthyrning i ett flertal av de större andra sjöarna. Fiskeguide kan förbokas i samband med bokning av stuga. Erbjuder även jaktkort för småvilt under säsong.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Storsjö FiskeCamp

STORSJÖ FISKECAMP FISKEPARADISET I STORSJÖ KAPELL, LJUNGDALSFJÄLLEN I nordvästra hörnet av Härjedalen, i övre Ljungans dalgång mellan Helagsfjället i väster, Sveriges sydligaste glaciär, och Sölvbacka strömmar i öster finns det ännu miltals med vilda strömmar och fiskrika sjöar i en storslagen natur. Med anläggningen som bas har man närhet till fjällvandring, jakt, fiske, naturfotografering, bär, svamp, bad och mycket annat sommartid. Vintertid erbjuder vi aktiviteter som vinterfiske, utförsåkning, längdskidor och skoteråkning. Vi har flera boendealternativ, god mat, pub och all tänkbar service i vår trivsamma restaurang med fullständiga rättigheter. Vill du njuta och koppla av, uppleva den fantastiska naturen, fiskrika vatten, livet vid källflödena uppströms, komma bort från alla människor på de stora turistorterna - välkommen till oss på Storsjö Fiskecamp, vi har garanterat det du söker. BOENDEN Fiskecampen har boende I 10 st 4-bädds campingstugor med servicehus, 2 st 4-bädds stugor med egen wc, dusch och kök samt 1 st 6+2-bädds stuga. Alla stugorna har utsikt mot Storsjön och fågelskyddsområdet. Vi har även ett annex med 12 bäddar. FLUGFISKEKURSER hela sommaren. FLUGFISKEKURS HELDAG Tisdagar och onsdagar hela sommaren (från 1 juni). Vi startar kl.10.00 med teori och kastteknik under förmiddagen. Fiske i Sölvbacka Strömmar fram till 17.00 All utrustning ingår samt fiskekort, dagens lunch och fika vid strömmarna. BOKNING: tel 0687-21122

Stugor
Vandrarhem
Restaurang
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Rörvattnets Stugby

Stugor med 3-8 bäddar, dusch, WC och TV. Våra stugor med fyra bäddar har tillgång till trådlöst Internet. Sänglinne och handdukar ingår ej. Uthyrning av båtar och motorer. Försäljning av fiskekort.

Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeserviceHej! Laddar artikel...

För att stänga artikeln, använd knappen: